Helsingør Fan Cup

 - En ny årlig fantradition


Helsingør Fan Cup er en invitationsturnering i indendørsfodbold for primært fanklubber og fanfraktioner. 


FC Helsingør Fodboldfans afviklede den første udgave af Helsingør Fan Cup lørdag den 25.januar 2020 i Helsingør Hallen.


Vægten er lagt på det sociale , hvor fans internt og på tværs af klubskel samles for at have en sjov og hyggelig dag med bold og humle midt i en lang vinterpause.


Der bliver naturligvis også spillet en del bold inde på gulvet, hvor de ti hold i år fik afviklet 26 kampe kun afbrudt af en underholdende amerikansk straffesparkskonkurrence, hvor en udvalgt skytte fra hver hold tager turen fra midtercirklen og har fem sekunder til at løbe ned og score på keeperen.


Alle hold spiller placeringskampe, for at få noget lir. Det var dog knap så meget lir for FC Helsingør fanzine Cementen, der endte på 10.pladsen i år. Det bliver forbedret til næste år.


Den første udgave i år blev en rigtig positiv oplevelse, hvor selve afviklingen klappede, altimens der var en rigtig god og positiv stemning på tribunerne i Helsingør Hallen hele dagen.


En løftet stemning, der fortsatte for en hel del af deltagerne på 12´er Pubben, den lokale bæverding.


Positiv feedback


Der kom udelukkende positive tilkendegivelser efterfølgende fra både de gæstende hold og de lokale,  som alle gav udtryk for, at de gerne ville komme igen til næste år.


Derfor starter FC Helsingør Fodboldfans nu en ny tradition og inviterer til Helsingør Fan Cup igen til næste år lørdag den 23.januar 2021.


I år fik vi besøg af B93 Fanklub, Knud Rasmussens Armé, der støtter op om Hundested IK´s Sjællandsseriehold, Skånes Stolthet fra Helsingborgs IF og CopenBoys FC fra Sektion 12.


Vi er klar til en ny omgang i januar 2021


Helsingør Hallen er allerede booket for længst, når den anden udgave løber af stablen lørdag den 23.januar 2021.


Der vil i løbet af 2020 her blive sendt følere ud til diverse fanklubber og fangrupperinger med henblik på en invitation til næste års udgave.De bedste fanhilsner


Dennis Hynnecke


Turneringshøvding 

Best.medlem i FC Helsingør Fodboldfans

Helsingør Fan Cup 2020


Den første udgave af Helsingør Fan Cup blev afviklet lørdag, den 25.januar 2020, hvor Borsholm Hjørnet gik hele vejen og tog titlen efter en finalesejr over Special Boys Snekkersten IF.


Stort tillykke til Borsholm Hjørnet, der vil få sit navn indgraveret i Fan Cup-pokalen. Flot indsats!


B93 Fanklub tog sig af bronzen efter at have besejret Kronborgs Drenge.


De resterende placeringer blev fordelt mellem Wiibroe Corner, Skånes Stolthet, CopenBoys FC og FC Helsingør Fodboldfans, mens Knud Rasmussens Armé undgik jumbopladsen efter en sejr over Cementen, som altså blev nr 10 af 10 hold.


Magnus fra B93 Fanklub viste både klasse og kynisme, da han eliminerede sine ni konkurrenter og vandt den amerikanske straffesparkskonkurrence. Godt gået!Borsholm Hjørnet - Vinder af Helsingør Fan Cup 2020 (foto: Lars Johannesen, Helsingør Dagblad).

En stor kæmpe tak - Uden hjælp er det ikke muligt


Der skal lyde et kæmpe stort tak til Anders Conradsen fra Helsingør Kommunes Idrætsanlæg, der gang på gang,, hjælper fanmiljøet i Helsingør med banetid på både græs og indendørs.


En stor og kæmpe tak skal der også lyde til dommer Rudolf Gottschalk, der uden pause, dømte samtlige kampe i fire stive timer.


Fra bestyrelsen i FC Helsingør Fodboldfans bidrog formand Pia Carlsen og næstformand Christian Chabert med at styre dommerbordet hele dagen, samt stævne-sygeplejerske Nina Barbre og Johnny Daugaard som 'sponsede' chips i store mængder.


CEMENTEN

FC Helsingør fanzine


KRONBORGS DRENGE

Stemningsfraktion


HELSINGØR FANPODCAST

Fanpodcast på Cementen


HELSINGØR FODBOLDHISTORIE

Historie og statistik

FC Helsingør Fodboldfans, 3000 Helsingør, Danmark

Følg os på Facebook

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes FC Helsingør Fodboldfans