Danske Fodbold Fans


FC Helsingør Fodboldfans har været medlem af Danske Fodbold Fans siden marts 2016.FC Helsingør Fodboldfans og Fair Fans Cup


FC Helsingør Fodboldfans deltog første gang til Fair Fans Cup i 2018. Stævnet blev afholdt i Roskilde, hvor vi stillede med to hold, FCH Fans og Kronborgs Drenge.


Årets efter var FC Helsingør Fodboldfans vært for Fair Fans Cup 2019, der blev afviklet i Helsingør Hallen.Kort om Danske Fodbold Fans (DFF):


Danske Fodbold Fans (DFF) er en interesse og netværks organisation for fodbold fanklubber/fangrupperinger i Danmark. Foreningen er stiftet i 2003 på fundamentet af “Superligaens Fanklub Forening”.


Formål og betingelser


Det er DFF opgave og formål, at være et talerør for de danske fodboldfans og arbejde for, at skabe bedre rammer og vilkår for de mange tusinde, der uge efter uge, måned efter måned, år efter år, er med til, at sikre den flotte kulisse omkring dansk fodbold. DFF skal bistå sine medlemmer med rådgivning, udvikling af netværk og erfaringsudveksling mellem medlemmerne.


Generalforsamlingen er foreningens øverste myndighed. Den vælger en bestyrelse som udgør foreningens daglige ledelse. Hver medlemsforening har en DFF kontaktperson som er bindeled til medlemsforeningen. Det er DFF kontaktpersoner som koordinerer de fælles aktiviteter. Det er blandet andet tilmelding til Fair Fans Cup (inde-dm), fanseminar, landskampe og fælles events.


For at opnå medlemskab i DFF skal en fanklub eller fangruppering være anerkendt af moderklubben, have mindst 25 betalende medlemmer og i øvrigt kunne tilslutte sig de værdier som samarbejdet hviler på. Det vil sige ingen vold, hærværk, racisme og eller andre aktiviteter som kan bringe spillet, klubben eller holdet i miskredit.


Du kan læse mere om Danske Fodbold Fans på fairfans.dk.CEMENTEN

FC Helsingør fanzine


KRONBORGS DRENGE

Stemningsfraktion


HELSINGØR FANPODCAST

Fanpodcast på Cementen


HELSINGØR FODBOLDHISTORIE

Historie og statistik

FC Helsingør Fodboldfans, 3000 Helsingør, Danmark

Følg os på Facebook

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes FC Helsingør Fodboldfans