Æresmedlemmer af FC Helsingør Fodboldfans


Hædersbevisningen som æresmedlem i FC Helsingør Fodboldfans tildeles personligheder, der har ydet en helt særlig indsats for fanklubben, som fortjener at blive anerkendt.


Titlen uddeles til personer, der har besiddet en bestyrelsespost 10 år i træk og til personer den siddende bestyrelse vurdere har fortjent denne ekslusive titel.


Man kan ikke komme i betragtning som æresmedlem, så længe man er aktiv i fanklubbens bestyrelse.


Udover diplom følger et omkostningsfrit medlemsskab af fanklubben for resten af livet.

ÆRESMEDLEM NR.1 - LARS POPCORN HANSEN


Lars Popcorn modtog udnævnelsen i 2015 som en fortjent anerkendelse for sit engagement og frivillige arbejde efter 10 års tro tjeneste i streg i fanklubbens bestyrelse.


Han har været fan af HIF/FCH i en menneskealder og var synlig i mange år til alle klubbens kampe på Helsingør Stadion ovre i popcornboden på det gamle stadion. I dag sælger Lars popcorn fra kiosken på det nye stadion og han yder fortsat frivilligt arbejde for klubben og deltager på en hel del busture.


Lars Popcorn er født den 11. maj 1964 og han blev taget med til sin første kamp med Helsingør IF på Helsingør Stadion, da han lå i barnevogn samme år han blev født.


Fanklubben har han været medlem af siden starten i 1988. Lars Popcorn hilste på fanklubbens første formand Michael "Mulle " Kristensen for første gang nede i Souvenirshoppen i Sudergade og blev herefter shanghaiet.


Lars Popcorn startede senere som konsulent, som man kaldte det i fanklubben, da bestyrelsen bestod af Forchhammer, Mogens og Steen.


Udnævnt: 2015

ÆRESMEDLEM NR.2 - MICHAEL MULLE KRISTENSEN


Mulle modtog udnævnelsen som æresmedlem på den årlige generelforsamling i jubilæumsåret 2018, hvor fanklubben kunne fejre 30 års jubilæum.


Hædersbevisningen sker på baggrund af at det var Mulle, der i 1988 tog initiativ til at stifte fanklubben og heraf også blev den første formand, hvilket fanklubben gerne vil hylde.


Michael Mulle var primus motor for at få folk med på fanklubbens første udebanetur, der gik til Esbjerg på en togtur. På den stiftende generalforsamling den 21.april 1988, få dage efter togturen, blev han af den grund valgt til at blive den første formand for HIF Fodboldfans, senere FC Helsingør Fodboldfans.


Mulle kommer fortsat på Helsingør Stadion og deltager på diverse udebaneture.


Udnævnt: 2018

ÆRESMEDLEM NR.3 - MOGENS "MUGGE" OLUFSEN


20 år i bestyrelsen heraf 15 som formand. Mogens ideele arbejde indgyder respekt, hvorfor han hermed tildeles lisvarigt medlemskab af FC Helsingør Fodboldfans uden beregning.


Overrakt på dagen for fanklubbens 30-års jubilæum 21.april 2018 ved en sammenkomst for fanklubbens medlemmer på Sabroesvej.


Mogens Olufsen er født i 197xx og begyndte at komme på Helsingør Stadion i 1986 for at følge Helsingør Fodboldfans.


Mogens "Mugge" Olufsen blev valgt ind i fanklubbens bestyrelse som kasserer i 1998. 


Udnævnt: 2018


CEMENTEN

FC Helsingør fanzine


KRONBORGS DRENGE

Stemningsfraktion


HELSINGØR FANPODCAST

Fanpodcast på Cementen


HELSINGØR FODBOLDHISTORIE

Historie og statistik

FC Helsingør Fodboldfans, 3000 Helsingør, Danmark

Følg os på Facebook

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes FC Helsingør Fodboldfans