Æresmedlem

 

FC HELSINGØR FODBOLDFANS

ÆRESMEDLEM

 

Hædersbevisningen som æresmedlem i FC Helsingør Fodboldfans tildeles personligheder, der har ydet en helt særlig indsats for fanklubben, som fortjener at blive anerkendt.

 

Titlen uddeles til personer, der har besiddet en bestyrelsespost 10 år i træk og til personer den siddende bestyrelse vurdere har fortjent denne ekslusive titel.

 

Man kan ikke komme i betragtning som æresmedlem, så længe man er aktiv i fanklubbens bestyrelse.

 

Udover diplom følger et omkostningsfrit medlemsskab af fanklubben for resten af livet.

LARS POPCORN HANSEN - ÆRESMEDLEM NR.1

 

Lars Popcorn modtog udnævnelsen i 2015 som en fortjent anerkendelse for sit engagement og frivillige arbejde efter 10 års tro tjeneste i streg i fanklubbens bestyrelse.

 

Lars Popcorn har været fan af HIF/FCH i en menneskealder og er fortsat synlig til alle klubbens kampe på Helsingør Stadion ovre i popcornboden ligesom han fortsat yder frivilligt arbejde for klubben og deltager på en hel del busture.

MICHAEL MULLE KRISTENSEN - ÆRESMEDLEM NR.2

 

Mulle modtog udnævnelsen som æresmedlem på den årlige generelforsamling i jubilæumsåret 2018, hvor fanklubben runder 30 år. Læs fanklubbens historie her.

 

Hædersbevisningen sker på baggrund af at det var Mulle, der i 1988 tog initiativ til at stifte fanklubben og heraf også blev den første formand, hvilket fanklubben gerne vil hylde.

 

Mulle kommer fortsat på Helsingør Stadion og deltager på diverse udebaneture.

FC HELSINGØR FODBOLDFANS OFFICIEL FANKLUB SIDEN 1988

Copyright @ All Rights Reserved fchfans.dk