Æresmedlem


FC HELSINGØR FODBOLDFANS

ÆRESMEDLEM


Hædersbevisningen som æresmedlem i FC Helsingør Fodboldfans tildeles personligheder, der har ydet en helt særlig indsats for fanklubben, som fortjener at blive anerkendt.


Titlen uddeles til personer, der har besiddet en bestyrelsespost 10 år i træk og til personer den siddende bestyrelse vurdere har fortjent denne ekslusive titel.


Man kan ikke komme i betragtning som æresmedlem, så længe man er aktiv i fanklubbens bestyrelse.


Udover diplom følger et omkostningsfrit medlemsskab af fanklubben for resten af livet.

Copyright @ All Rights Reserved fchfans.dk


LARS POPCORN HANSEN - ÆRESMEDLEM NR.1


Lars Popcorn modtog udnævnelsen i 2015 som en fortjent anerkendelse for sit engagement og frivillige arbejde efter 10 års tro tjeneste i streg i fanklubbens bestyrelse.


Lars Popcorn har været fan af HIF/FCH i en menneskealder og er fortsat synlig til alle klubbens kampe på Helsingør Stadion ovre i popcornboden ligesom han fortsat yder frivilligt arbejde for klubben og deltager på en hel del busture.

MICHAEL MULLE KRISTENSEN - ÆRESMEDLEM NR.2


Mulle modtog udnævnelsen som æresmedlem på den årlige generelforsamling i jubilæumsåret 2018, hvor fanklubben runder 30 år. Læs fanklubbens historie her.


Hædersbevisningen sker på baggrund af at det var Mulle, der i 1988 tog initiativ til at stifte fanklubben og heraf også blev den første formand, hvilket fanklubben gerne vil hylde.


Mulle kommer fortsat på Helsingør Stadion og deltager på diverse udebaneture.